Over Ons


1-2-MJOP.nl is opgericht om onze klanten te ontzorgen en te begeleiden op het gebied van Conditiemetingen conform de NEN2767 en MJOP's / DMJOP's.

 

In de markt is het een Wild West aan bedrijven die een MJOP op kunnen stellen voor bijvoorbeeld een VvE.

In de praktijk blijkt echter dat veel MJOP's en DMJOP's die aan de klant geleverd worden door andere partijen niet werkbaar zijn omdat er veel cruciale informatie mist, namelijk "de basis". Dit willen we bij 1-2-MJOP.nl nadrukkelijk niet verkopen. Wij willen namelijk dat de klant echt iets heeft aan het door ons opgestelde product.

 

De basis van een MJOP is een nauwkeurige inventarisatie van het object, NLSFB elementen codering, een correct uitgevoerde conditiemeting conform de NEN2767 en een kloppend Bouwkostenbestand. Het ontbreken van deze informatie resulteert in een niet werkbare MJOP/DMJOP.

 

Bij 1-2-MJOP.nl kunt u er zeker van zijn dat de MJOP, DMJOP of BOP zorgvuldig worden opgesteld.Het ontzorgen van de klant en het aanleveren van een goed product staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor het opstellen van al uw MJOP's, DMJOP's en BOP's conform de NEN2767 voor VvE's, Residentieel Vastgoed, Commercieel Vastgoed, Zorg Vastgoed en Gemeentelijk & Maatschappelijk Vastgoed in : Noord-Holland (incl. Texel), Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.

Meerjarenonderhoudsplan, Duurzaam Meerjaren onderhoudsplan, Beknopt Onderhoudsplan, Excel onderhoudsplanning,  mjop voorbeeld excel, mjop software , beknoptonderhoudsplan, meerjarenonderhoudsplan excel, voorbeeld mjop kleine vve,  Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Heerhugowaard, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Zandvoort, Haarlem, Almere, Google,  Onderhoud pand.